Apartmani PaparibaKrk Baška - Otoci

cijena od € 45 na noć
Opis objekta

Smještajni objekt nalazi se u centru , 3 min hoda do glavne ulice, 5 min do plaže, dućana, pekare, mesnice, restorana. Centar, a opet miran predio sa parkingom, WiFi, klima. Gosti mogu uživati u našoj najljepšoj šljunčanim plaži na Jadran, u šetnicama uz more, ali isto tako u planinarenju ( 30 -tak označenih staza od 2-12 km) jer Baška se nalazi u kotlini, okolo su zanimljiva, kršovita, brda, bogata ljekovitim biljem kao šta je kadulja, smilje. Brda su pogotovo prekrasna u lipnju dok cvate brnista, a zrakom se širi njen opojan miris. Zaljubljenici u biciklizam neće požaliti ako posjete ovaj kraj. Za njih ima također označenih staza Svaki dan isplovljavaju izletnički brodovi koji turiste voze na susjedne otoke ( Goli otok, Grgur, Rab). Znači nikad nije dosadno. Tko jednom posjeti Bašku, uvijek se vraća i svaki drugi lokalitet uspoređuje s njom. Bašku vrijedi posjetiti. Apartmani su jednostavni, funkcionalni i čisti. Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju i uvijek ćemo pomoći.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak gosta preporučamo poslje 16:00 sati što ne mora biti pravilo jer možda je apartman slobodan, pa gost može doći ranije. Gost na dan odlaska ima pravo biti do 10:00 sati ujutro Nakon 10:00 gost treba napustiti apartman. Poželjno je da gost plati akontaciju, tako da možemo računati na rezervaciju. Akontacija iznosi cijena apartmana za jedan dan u terminu kad ga je gost rezervirao.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Termin otkazivanja je 7 dana prije dolaska. Ako gost iz opravdanih razloga otkaže rezervaciju, vraćamo uplaćeno.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 80 m
  • Restoran: 70 m
  • Doktor: 80 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 100 m
  • Autobusni kolodvor: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Kod nas postoji mogućnost panoramskog izleta barkom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Papariba
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Karolina Tancabelić Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Češki,
Više o domaćinu

Pozdrav, Iznajmljujem kuću u kojoj su smješteni 3 apartmana. Nalaze se u centru Baške , mjestu sa najljepšom plažom. Za djecu veoma pogodnu. Baška obiluje šetnicama i stazama za planinare. Krajolik je prekrasan, zanimljiv. Postoji mogućnost panoramskog zleta barkom. Naši apartmani su jednostavni, funkcionalni i čisti. Stojimo Vam na raspolaganju

Oglas Apartmani Papariba je pregledan 30327 puta od 05.06.2021.