Apartmani DinoKrk Baška - Otoci

cijena od € 59 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Krk Baška i regiji Otoci!
Opis objekta

Dragi naši gosti, apartman DINO, novouređeni apartman s balkonom, udaljen 350 metara od mora, nalazi se u mirnoj ulici. Udaljen je par minuta hoda od najljepše plaže na otoku Krku, od šetnice uz more, od biciklističkih staza i netaknute prirode. Trgovine, restorani udaljeni su 250 metara od apartmana. 2 spavaće sobe ( 1. soba bračni ležaj, 2. soba krevet za jednu osobu). Za aktivan odmor možete se popeti na okolna brda do " Moon plato", po označenoj stazi i uživati u predivnom pogledu na cijelu Bašćansku uvalu i okolne otočiće. Baška je idealno mjesto za ljude koji žele uživati u prirodnim ljepotama i zvjezdanom nebu. Kajak i SUP daska za naše goste koji žele uživati u moru i odlaziti na malene udaljene plaže u blizini Baške. Mjesto gdje možete uživati u miru i prirodi uz cvrkut ptica i miris mediteranskog bilja. Ako ste ljubitelj netaknute prirode ili želite pobjeći od gradske užurbanosti i odmoriti se od svega, mi smo tu za Vas. DOBRO DOŠLI !!!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Model plaćanja: uplata akontacije 30% pri rezervaciji, na žiro račun (kunski ili devizni ), ostatak novca se plaća na dan dolaska u apartman u gotovini ili par dana prije dolaska u apartman na račun. Boravišna pristojba nije uračunata u cijenu. Vrijeme dolaska: 14 -17 sati Vrijeme odlaska: do 10 sati
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Povrat akontacije u slučaju otkazivanja: do 60 dana prije dolaska - povrat 100 % do 30 dana prije dolaska - povrat 50 % do 20 dana prije dolaska - povrat 25 % Unutar 20 dana prije dolaska nema povrata uplaćene akontacije, gost može prebaciti rezervaciju na slijedeći slobodan termin ili prebaciti svoju rezervaciju za iduću godinu. Zahvaljujem, Tatjana Bešić
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 900 m
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Zračna luka: 35 km
  • Marina: 15 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Novost u ponudi !!!! Kayak i Sup ( stand up paddling) za sve goste naših apartmana. Gosti koji borave duže od 7 dana, besplatno korištenje Kayaka ili Sup-a na jedan dan. Za goste koji borave kraće mogućnost iznajmljivanja Kayaka ili Sup-a, dodatno se naplaćuje. Naši apartmani nalaze se na odličnoj poziciji za ljude koji vole biciklizam, planinarenje, penjanje ( Portafortuna), šetanje po okolnim planinama i iznad predivnih morskih plaža. Dalekozor za gledanje nedirnute prirode, planina ili nezaboravnog zvjezdanog neba.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Dino
Tanja Bešić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi naši gosti, Radujemo se vašem dolasku sa željom da se lijepo provedete u našim apartmanima i da vam ovaj godišnji odmor ostane u lijepom sjećanju. Na usluzi smo vam cijelo vrijeme vašeg boravka u našim apartmanima. DOBRO DOŠLI I UŽIVAJTE !!!!!

Oglas Apartmani Dino je pregledan 68627 puta od 07.02.2020.