Apartmani MWKrk Baška - Otoci

cijena od € 38 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Nalazimo se u lijepoj i novoj kući, okruženoj zelenilom u mirnom dijelu mjesta Baška na otoku Krku, 250 metara od mora, a cca 300 metara od prelijepe i jedinstvene šljunčane plaže. Udaljeni smo oko 1000 metara od centra mjesta, gdje se nalaze poštanski ured, banka, mjenjačnica, ambulanta, restorani. Najbliže trgovine , restorani i sl. se nalaze i na cca 200 metara udaljenosti. Nudimo vam 3 apartmana za 4 -5 osoba i 3 Studio apartmana za 2-3 osobe. Svaki od velikih apartmana ima 2 spaveće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu, terase. Svaki apartman ima poseban ulaz i izlaz u dvorište i na parkiralište. Svi apartmani opremljeni su klima uređajima, TV sat, wireless internet (WI-FI), hladnjak, aparat za kavu, masina za pranje posudja itd. Brigu o gostima i aprtmanima tijekom sezone osim vlasnice vodi i domaćica, koja je cjelodnevno prisutna. Posteljina i ručnici se mijenjaju jednom tjedno

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ekološka taksa je 0, 30€ / osoba / dan. Prijava gosta je 2, 50€ po osobi / jednokratno. Boravak do 3 noćenja naplaćuje se 30% više. Prijava gostiju vrši se od 14 sati, odjava do 10 sati. Za potvrdu rezervacije treba uplatiti akontaciju u iznosu od 20% od ukupne cijene, ostatak iznosa plaća se pri dolasku. Dodatni ležaj se naplaćuje za 1 noć, od 10 eura u predsezoni i postsezoni do 12 eura u sezoni. Pomoćni ležaj (sofa) se naplaćuje od 6 eura za 1 noć predsezoni i postsezoni, do 8 eura u sezoni. Smještaj kučnog ljubimca naplaćuje se od 4 do 8 eura ovisno o veličini. Vlasnik se sa svakim gostom dogovara o svim detaljima i uvijek nastoji da gost bude zadovoljan.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 900 m
  • Ljekarna: 900 m
  • Banka: 800 m
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 18 km
  • Autobusni kolodvor: 1.1 km
  • Marina: 1.1 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kuća ima lijep vrt u kojem se djeca mogu igrati, te se u vrtu nalaze roštilj i stol koji možete koristiti. Uz kuću se nalaze dva vlastita parkirališta sa ukupno 8- 9 parkirnih mjesta, zaštićena od sunca zelenilom. Pušenje u apartmanima je dozvoljeno. Kao veliki ljubitelji i prijatelji životinja rado ćemo ugostiti i vaše kućne ljubimce.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani MW
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Janów, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Toplo preporučujemo.

Fantastično mjesto, toplo ga preporučujem, bili smo obitelj 2+2 i pas. Čisto, blizu plaže i staza prema planinama. Dobro opremljen apartman, vrlo dobar kontakt s vlasnikom.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Oława, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Patricije i Sebastijana

Preporučujem odlično mjesto za boravak u blizini plaže. Gospođa Marika Anioł, domaćica, vrlo je uslužna i susretljiva žena. Svakako ćemo se vratiti na ovo mjesto koje vrijedi preporučiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Kalety, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Lipanj 2023
Božena i Waldi

U Baści smo drugi put i sigurno ćemo se vratiti ovdje. Prezadovoljni smo apartmanima kod Marine. Čisto je, prekrasan pogled, a domaćica Marica je jednostavno super žena. Zarok je mirniji kvart Baške, preporučujemo ga !!!! A navečer možete otići u šetnju do centra Baške, koji se proteže duž obale u dužini od dobra 3 km. Bezbroj kafića i barova. Preporučamo apartmane u Marini!!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Marina Weltrusky Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Veselimo se svakom gostu i nastojimo da im boravak u našim apartmanima ostane u lijepom sjećanju.

Oglas Apartmani MW je pregledan 118337 puta od 11.07.2016.