Apartmani BijelićKrk Punat - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman za 2 - 4 osobe u mirnom djelu mjesta Punat na otoku Krku. U apartmanu su na raspolaganju WI-FI internet, SAT tv, klima. Blizina svih sadržaja: plaža, trgovine, restorani, centar Osigurano parking mjesto u hladovini

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju je potrebno uplatiti preko banke (IBAN) akontaciju u visini 100€, a ostatak računa se plaća pri dolasku gotovinom. Dolazak u apartman je moguć nakon 14h, a odlazak do 10h. Osnovna cijena u apartmanu je za 2 osobe. Za svaku dodatnu osobu na pomoćnom ležaju cijena se povećava za 12€/dan. Svaki apartman ima pomoćni ležaj za 2 osobe. Djeca do 3 godine ukoliko ne koriste pomoćni ležaj borave besplatno. Boravak do 3 noći poskupljuje uslugu 30%. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 300 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Pošta: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Marina: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost najma brodice po povoljnijoj cijeni za naše goste
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Bijelić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Pforzheim, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Udobno, vlasnici jako gostoprimljivi i ljubazni

Sve pohvale za vlasnike. Apartman je jako udoban i čist. Sve preporuke za obitelji s djecom, koji traže čist, ugodan i miran smještaj s dovoljno prostora za djecu. Vlasnici su uvijek tu na raspolaganju. Zaista jako lijep i ugodan odmor.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Pentling , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Jako lijep i ugodan boravak

Boravili smo u apartmanu 10 dana i mogu samo reći da smo jako zadovoljni. Apartman čist i uredan, a i vlasnici dobri i uvijek na raspolaganju. Samo riječi hvale. Definitivno preporuka ako želite ljetovati u Punatu.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2021
Nismo se razočarali!

Prvi puta smo boravili u apartmanu Bijelić i nismo se razočarali. Slike na internetu znaju varati, ali ovdje to nije bio slučaj, naprotiv još je bolje nego na slikama! Odmah na prvu nam se svidjela veličina apartmana, svuda je prostrano, dnevna, spavaća, kupaonica, terasa...obitelj smo s troje djece tako da nam je to bilo važno. Sljedeća stvar koja oduševljava u apartmanu je visoki stupanj čistoće. Nigdje ne možete pronaći da je nešto umazano ili da ima prašine...al doslovno nigdje! npr. pomaknete noćni ormarić iza njega ni zrnce prašine, ormari, kreveti, hladnjak, kupaonica sve je tip top čisto. Apartman je u prizemlju zbog čega je u njemu ugodno i nema velike sparine. Domaćini su ljubazni i nenametljivi, paze da vam je dobro i spremni su pomoći. Jako dobra stvar kod apartmana je i što ima natkriveni parking. Apartman nije tik uz more, ali nije ni jako daleko, pješke se brzo dođe do velikog dućana i centra mjesta. Plaže nisu jako daleko i odlične su za kupanje, dugačke su tako da se uvijek nađe mjesta, pristup u vodu je dobar što je zahvalno za obitelji s manjom djecom. Ocjena apartmana odličan je ovdje zaslužena. Veliki pozdrav obitelji Bijelić, od obitelji Šudić.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Hvala

Poštovana obitelj Šudić,hvala na lijepim komentarima, drago nam je što Vam se smještaj u apartmanu svidio. Sve Vas lijepo pozdravljamo. Obitelj Bijelić

Prikaži sve komentare
Milan Bijelić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Bijelić je pregledan 58972 puta od 02.12.2015.