Sobe Villa ZvonoBatina - Slavonija i Baranja

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Batina i regiji Slavonija i Baranja!
Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Prikaz na karti
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Wrocław, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Sobe Villa Zvono, Kolovoz 2014
Ja bi svakako preporučujemo !!!!

Prošle godine imali smo zadovoljstvo prijateljima provesti osam dana u Villi Zvono! Stan lijep, kameni podovi, velike i prostrane sobe (1 manje), prekrasan pogled s velikim balkonom. Veliki plus je velika blagovaona sa dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kuhinjom. Jako blizu plaže, sve trgovine (pekara, večere, itd) Nadomak. Stan je vrlo dobro održavana. Ona se nalazi na 3. katu, ali ne osjećam temperaturu, iako, ako je sve klimatyzacja- nismo koristili, jer je bilo jako lijepo. Gospođa Biljana lijepo i dobro m, one na engleskom jeziku. Blizina trgovina i restorana mirno svi govore poljski :)

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Zenica, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Sobe Villa Zvono, Lipanj 2015
Odličan smještaj!

Od dogovora oko boravka pa do smjestaja, kvaliteta usluge i gostoprimstva domacina,sve je bilo za cistu desetku! Apartman sa savrsenim pogledom na more, cistoca besprijekorna, kuhinja kompletno opremljena, kreveti savrseni za odmor i lijep san-samo su neki od razloga zbog kojih cemo se definitivno vratiti i zbog cega zelimo preporuciti svima ovaj smjestaj. Ima i vise nego dovoljno prostora za boravak dvije cetveroclane porodice ;) Objekat izgleda upravo onako kako je prikazan u oglasu,cak i ljepse...Ispunio je sve nase potrebe ;)

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Biljana Gudelj Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Nizozemski,
Oglas Sobe Villa Zvono je pregledan 16181 puta od 06.06.2014.