Apartmani HarmonijaBaška Voda - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Moderno opremljeni apartmani Harmonija su idealan izbor za ugodan obiteljski odmor ili za parove koji traže konforan smještaj blizu plaže. Udaljeni otprilike 200m od plaže, u atraktivnom predjelu Baške Vode i nedaleko od centra sa prekrasnim bočnim pogledom na more i planinu Biokovo. Nudimo smještaj u zelenom i narančastom apartmanu koji su predviđeni za 2 odrasle osobe sa 2 manje djece te u tirkiznom apartmanu za 2 odrasle osobe sa ev. 1 djetetom. Svaki apartman je 40m2, ima veliku spavaću sobu, prostor za boravak koji uključuje kompletno opremljenu kuhinju, stol i stolice te sofu na razvlačenje, kupatilo i terasu. Zeleni i narančasti apartman se nalaze na prvom katu obiteljske kuće i imaju balkone sa bočnim pogledom na more, a tirkizni apartman je smješten u suterenu kuće bez pogleda na more, sa terasom i lounge foteljama. Svaki apartman je u potpunosti opremljen, odiše čistoćom i vedrim bojama u kojima ćete se zasigurno ugodno osjećati i provesti ugodan ljetni odmor. Dobro došli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vaša rezervacija će biti potvrđena uplatom 30% akontacije na naš bankovni račun. Ostatak plaćanja je u gotovini na dan dolaska. Dolazak od 14. 00, odlazak do 10. 00 sati. Za boravke dulje od 10 dana odobravamo popust.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Za boravke dulje od 10 dana odobravamo popust.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Željeznički kolodvor: 50 km
  • Zračna luka: 60 km
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 300 m
  • Nacionalni park: 70 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Parking ispred kuće, WiFi, klima uređaj, turistička pristojba, SAT-TV su uključeni u cijenu. Vanjski roštilj, dječji putni krevetić, pegla i stol za peglanje, perilica rublja na korištenje, aparat za kavu stoje na raspolaganju na zahtjev uz moguću nadoplatu. Promjena ručnika svaka 3 dana, međučišćenje i promjena posteljine kod boravka od 14 noćenja. Za boravke dulje od 10 dana odobravamo popust.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Harmonija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ptuj, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Harmonija, Srpanj 2017
vruće odmor

Preporučujem odmor u ovoj kući. Iznad svega, vrlo prijateljski vlasnika, uvijek na usluzi. Čistoća i urednost dobro. Udobnost i oprema dobro uređene, klima uređaj objavljivanje dobro radi. Parkiranje. Sve super.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
HVALA

Dragi Zorane, jako smo Vam zahvalni što ste si uzeli vrijeme i ocijenili naše apartmane najboljom ocjenom. Vi ste nama bili jako simpatični i dragi gosti, tako da ste uvijek dobrodošli kod nas. Bilo bi nam iznimno drago da se opet vidimo. Želimo Vama i Vašoj dragoj obitelji sve najbolje. Topli pozdrav iz Baške Vode od cijele obitelji Josipović.

Kozarska Dubica , Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Harmonija, Svibanj 2017
Topla preporuka za odmor u Baškoj Vodi

U naših 15 godina boravka na Makarskoj rivijeri nismo još bili u ovako čistom i urednom apartmanu. Opremljen sa apsolutno svim što je potrebno za ugodan boravak i osjećaj kao da ste kod kuće, bez ijedne zamjerke. Vlasnici su ljubazni i bili su tu za sve naše upite. Toplo preporučujemo svima koji žele da posjete Baške Vode da budu gosti apartmana Harmonija , a mi se iskreno nadamo da ćemo također ponovo biti gosti porodice Josipović.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala na preporuci

Draga obitelji Stojnić Bilo nam je drago ugostiti nas u našim apartmanima. Zahvaljujemo Vam od srca na ovim super ocjenama i pohvalama te se nadamo da se opet vidimo. Dobro došli ponovo u naše apartmane. Lijep pozdrav cijelog obitelji. Dubravka

baška voda, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Harmonija, Srpanj 2016
Ocjena apartmana

Kad bih nas pitali gdje možeš provesti najbolji odmor, odgovor bih bio apartmani Harmonija. Apartmani jako lijepi, moderni i što je najbitnije, čisti ko suza i kako lijepo mirišu, jao bože! Da ne govorim o vlasnicama, koje su to duše od čovijeka. Kad smo došli, odmah smo se osječali kao da smo kod kuče, kod naših roditelja. Jedna riječ, može opisati sve: PREDIVNO! Hočemo se sigurno vratit, jer je jedan rijetkih apartmana koju ima sve u paketu. Od srca Vam želi sve najbolje, obitelj Jagarinec

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Dubravka Josipović Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Vaši Domaćini Dubravka, Marino I Anamarija toplo Vas pozdravljaju i žele srdačnu dobrodošlicu u naše Apartmane Harmonija. Mi Vam stojimo na raspolaganju i želimo da provedete ugodan i nezaboravan odmor. Slobodno nas kontaktirajte za sve informacije koje su Vam bitne kako bi Vaš odmor kod nas ostao u lijepom sjećanju.

Oglas Apartmani Harmonija je pregledan 69370 puta od 06.04.2015.