Apartman EnyBaška Voda - Split i okolica

cijena od € 55 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Baška Voda i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Dobro dosli u stan Eny, Tamo gdje se planinski zrak sa morskim zrakom mjesa nalazi se nas moderno i suvremeno namjesten apartman velicine cca. 50m.² Opremljen je jednom spavcom sobom, kupaonicom, dnevnim boravkom sa integriranom kuhinjom i balkonom. Idealan je za parove ili male obitelji. Apartman ima klimu koja se moze koristiti kao grijanje. U dnevnoj sobi nalazi se pomocni kauc za spavanje. Parkiranje je moguce ispred zgrade ili nasuprot zgrade. Autobusno stajaliste se nalazi u neposrednoj blizini kao i dvije velike trgovine namirnica, pekarnica i banka. Zracna luka Split udaljena je oko sat vremena voznje. Do rentacara u Makarskoj ima 10-ak minuta voznje. Desno od zgrade je ulica koja vas direktno vodi do plaze i centra grada. Duge pjescane plaze, kristalno cisto more, dobri restorani, zabava za djecu, mlade i one malo starije...su garancija za nezaboravan boravak u Baskoj Vodi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija smještaja uz akontaciju u iznosu do 20% od ukupnog iznosa (Westen Union ili na bankovni žiro račun). Ostatak plaćanja najkasnije 14 dana prije dolaska u apartman. Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher) Cijene u cjeniku su na bazi 7 noćenja i dva gosta. Dodatni lezaj, gost 12€ , djeca do 12 godina 10€ po prenocistu. Cijene za 3 i manje noćenja povećavaju se za 30% Popust za 7 i više noćenja po dogovoru. ( u srpnju i kolovozu ne odobravamo popust) Po dolasku trazimo kauciju od 150 € koju cemo vam vratiti po odlasku ako nema nikakve stete. Check In 14h - 20h Check out 10h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija se vraca gostu ukoliko otkaze smjestaj 30 dana prije dolaska. Krace otkazivanje rezervacije se naplacuje u visini uplacene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 10 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Osim besplatnog parkirnog mjesta našim cijenjenim gostima smo osigurali besplatan wi-fi kao i mogućnost korištenja roštilja (grill). Apartman je opremljen standardnim aparatima i potrepštinama ( Klima uređaji, TV, frižider, masina za posudej, masina za ves, mikrovalna, pećnica, kuhalo za vodu, kafe masina, toster, pegla, usisivac, cistac na paru, razliciti zacini i ulja itd,..) sve osnovno što Vam je potrebno za što ugodniji boravak kod nas. Ako dolazite u zracnu luku Split nudimo vam prevoz do naseg apartmana uz minimalnu novcanu naknadu, Kontaktirajte nas po tom pitanju.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Eny
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Virovitica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Siječanj 2022
Komentar

Boravila u apartmanu za vrijeme Božićnih i Novogodišnjih blagdana. Izuzetno zadovoljna. Na prvo mjesto stavljam čistoću i opremljenost. Ima sve za ugodan boravak zimi i ljeti. Bilo nam je toplo i ugodno, a preko dana smo mogli da uživamo na balkonu i roštiljamo. Vraćam se i na ljeto!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Enisa Pennartz Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Pozdrav dragi potencijalni gosti, Zovem se Enisa, Kozmopolit sam kada su u pitanju ljudi, vjera i ukusna hrana! Volim zivotinje, setnje u prirodi, igram kosarku i tennis i rado kuham. Moj moto je: Zelim da se moji gosti osjecaju kao kod kuce, Imajuci to na umu, dobro mi dosli :-)

Oglas Apartman Eny je pregledan 7531 puta od 01.01.2022.