Kuća za odmor SoleRab Barbat - Otoci

cijena od € 90 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rab Barbat i regiji Otoci!
Opis objekta

Ovo je novouređena kuća stara 200 godina. Prikladna je za obitelji s djecom. Prostor je oko 80 m2 na dvije etaže. U prizemlju se nalazi kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, kupaonica s tušem i ostavom. Dvije spavaće sobe i još jedna kupaonica s kadom nalaze se na katu. Jedna spavaća soba ima bračni krevet 160x200 cm. Druga spavaća soba (dječja spavaća soba) ima povišeni krevet dimenzija 140x200 cm (IKEA krevet Stora), a ispod kreveta nalazi se kauč koji je istih dimenzija kada se razvuče. Dječja spavaća soba opremljena je igračkama, bojankama, bojicama. Najbliža prodavnica udaljena je oko 1 km, a najbolje je ići u kupovinu automobilom. Najbliža plaža udaljena je oko 500 m.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Najraniji check-in: 16:00 Najkasniji check-out: 12:00 U slučaju da postoji mogućnost odstupanja od navedenih termina za dolazak i odlazak, domaćin će izaći u susret gostima već prema mogućnostima. Za boravke kraće od 4 noćenja cijena je 30% veća.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Gostima su na raspolaganju wifi, Smart TV sa streaming uslugama Netflix i Prime Video, SAT TV, pianino, klima, perilica posuđa, perilica, sušilica, štednjak na plin, pećnica, mikrovalna, aparat za kavu, toster, glačalo i daska za peglanje, sušilo za kosu, terasa, parkirno mjesto. Tu su i osnovne potrepštine (sol, šećer, ulje, ocat, deterdženti za suđe i rublje, šampon za kosu i tijelo, balzam, sapun, posteljina, ručnici).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Sole
Jelena Hodak Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Kuća za odmor Sole je pregledan 6104 puta od 29.06.2016.