Apartman RivaSplit - Split i okolica

cijena od € 22 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Riva smješten je direktno na obali, u samom centru Splita, na zapadnom dijelu Rive, obalne promenade koja s jedne strane vodi u središte grada, a s druge do predivnih gradskih plaža i park-šume Marjan. Apartman je predviđen za komforan boravak dviju osoba uz mogućnost smještaja i do četiri osobe. Sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje i dnevne sobe te lođe s pogledom na more, Rivu i obližnju ACY marinu. Opremljen modernom opremom kako bi vaš boravak u njemu bio što ugodniji i bezbrižniji. U njemu se nalazi klima, SAT TV, bežični internet, masažna tuš kabina, kompletno opremljena kuhinja.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
- Za vrijeme dužeg boravka zamjena posteljine se vrši svakih 7 dana, a ručnika po potrebi i češće. - Dnevni najam, boravišna taksa, posteljina, ručnici, opremljena kuhinja s potrebnim posuđem i priborom, utrošak vode, struje i plina, klima i bežični internet su uključeni u cijenu aranžmana. - Akontacija je 30% od ukupne cijene aranžmana. Plaćanje akontacije se vrši uplatom novca na bankovni račun. Ostatak do pune cijene dogovorenog aranžmana plaća se kod dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 100 m
  • Banka: 100 m
  • Benzinska crpka: 30 m
  • Željeznički kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Uputite li se prema nedalekom centru grada (5min), naći ćete brojne restorane, konobe, kafiće, dućane te stari dio grada, zvan Varoš, i živopisnu ribarnicu te doživjeti ugođaj života u Splitu. Poželite li pak provesti neko vrijeme u prirodi i uz more, nadomak su vam plaže Ježinac, Kašuni, Institut, Bene i park-šuma Marjan sa svojim biciklističkim i pješačkim stazama, starim crkvicama, muzejima i spomen-parkom Sustipan. Nadamo se da ćete sve to i sami vidjeti i radujemo se Vašem dolasku!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Riva
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2015
ODLIČAN !!!!

Boravio sam u apartmanu Riva tijekom srpnja i kolovoza 2015. godine i mogu ga definitivno preporučiti kao izvrsno mjesto za provesti godišnji odmor. Da se probudite u jutro, doručak ili šalica kave na balkonu je raj, pogled na more, gledajući sve brodove i od oko podne - 13:00 - pa nadalje tu je čisto sunce na ovoj strani zgrade tako da je stvarno dobro i za sunčanje. Večera po noći na terasi je super, pogotovo kada su svijeće zapaljene, a noćni pogled na zapadnu obalu je zaista nevjerojatan. Stan je idealan za jednu osobu i za parove i može pružiti smještaj za do 4 osobe, ako je potrebno. Kuhinja je savršena, sa štednjakom, dovoljno lonaca i tava, posuđa, pribor za jelo, pribor za kuhanje, puno čaša, veliki hladnjak sa zamrzivačem i perilicom posuđa. Kao kod kuće! Ima dosta prostora u dnevnim i spavaćim sobama. Stan se nalazi nadomak palače i svih njegovih znamenitosti, rive, Bačvice, plaža koja je pješčana, planina Marjan od kuda imate fantastičan pogled na Split ... tu je i restoran sa velikim izborom hrane, u kombinaciji s pogledom na Split. Trajektna luka je 10 minuta u kojima postoji obilje mogućnosti da posjetite druge otoke uz obalu Splita, kao što su Brač i Hvar. Autobusni kolodvor je nasuprot trajekta gdje se nalaze mnogi putevi do druge destinacije kao što su Zagreb i Dubrovnik, i uslugu prijevoza iz Zračne luke Split. Lokalni autobusi polaze od mjesta gdje se nalazi tržnica. Supermarket je odmah pored kuće i korak dalje imate pekaru, restoran, druge supermarkete i ljekarnu. Domaćini apartmana su apsolutno prekrasni ... hvala vam Antonela, Miran, obitelji i prijateljima za to što smo se osjećali dobrodošli .... što je napravilo moj boravak posebnim i jedva čekam se vratiti i iduće godine !!!

Preporučujem za : Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Antonela Čmrlec Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Riva je pregledan 50678 puta od 01.04.2014.